zaterdag 12 september 2009

Hiep hiep hiep...

Hoera! De Nederlandse ELLE is 20 jaar jong en viert dat met een jubileumeditie die vanaf vandaag in de winkels ligt. Of die ook in de België te vinden zal zijn, is nog de vraag. Ik heb alvast een tourtje langs de lokale dagbladhandelaars gedaan en ben helaas zonder buit teruggekeerd. Als iemand naar Nederland gaat één dezer dagen of in een grotere stad eentje kan scoren, gelieve een exemplaar voor mij mee te brengen!

Ik ben vooral benieuwd naar het resultaat van de oproep die ELLE enkele maanden geleden lanceerde: ze waren op zoek naar nieuw modetalent: stylisten, schrijftalent, mode-illustratoren etcetera om hun jubileumnummer mee te helpen verzorgen. Er zijn trouwens 6 verschillende verjaardagscovers, allemaal met Hollands trots Doutzen Kroes op de cover. Naast diverse acties en specials kan je ook 20.000€ aan designmode winnen als je tenminste een gouden pump vindt in een enveloppe op de cover. Wie het schoentje past...

2 opmerkingen:

Leendert zei

ik sta ook in dit nummer, maar ze zijn mijn naam vergeten erbij te zetten...ik heb 3 roze/groene illustraties gemaakt, paginagroot met de thema's heden verleden en toekomst.

Ellie zei

Foei foei ELLE... Nu nog ergens een exemplaartje scoren in België...